14 september 2010

Tisdagens middagstips


Idag blev det storhandling och därmed förberedning för veckans fantastiska middagar. Ikväll bjöds det på kryddiga sojakorvar med keso- och grönsakslåda och mumsigt var det.
Håll till godo!

Keso- och grönsakslåda
för 4 portioner behövs
:

500 g färsk broccoli
2 purjolökar
4 ägg
500 g keso
1 dl färskriven parmesanost (ju mer desto bättre)
1 tsk salt
2 krm peppar
1 tsk dijonsenap

Gör så här:
Skölj och skär broccolin i mindre bitar. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Koka broccoli och purjo i lättsaltat vatten 3-4 minuter. Låt rinna av och lägg grönsakerna i en lätt smord ugnssäker form. Blanda äggen med keso, dijonsenap och ost. Smaksätt med salt och peppar. Häll blandningen i formen. Tillaga mitt i ugnen i 200°C, ca 30 minuter. Servera med kryddstekt sojakorv.

Recept: ica.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar